[...] Ogranicz tłuszcze do około 10% dziennego zapotrzebowania kalorycznego. Białko w Twojej diecie powinno pochodzić z jak najchudszych produktów typu nietłuste ryby, piersi kurczaka i indyka bez skóry, białka jaj. Ogranicz jedzenie owoców, jeśli już to spożywaj je możliwie na początku dnia. Jedz możliwie tylko węglowodany złożone jak [...]
[...] 10 JEST OK, POSILEK TAKI JAK PISALEM I BEDZIE OK. 30MIN. PRZED TRENINGIEM MOZESZ ZJESC NP 2BANANY+BIALKO. Posiłek po treningowy 12.00 Ryż biały 100 Mięso z piersi kurczaka bez skóry 70 DAJ 100GR! Warzywa WYWAL, WARZYWA DO KAZDEGO POSILKU QW SPOREJ ILOSCI PO ZA OKOLOTRENINGOWYMI. Posiłek II 15.00 Ryż biały 100 ZAMIENIAC NA KASZE [...]
[...] BIALKA, DOZRUCISZ OK. 50-70GR TWAROGU I BEDZIE OK Posiłek II Chleb Graham - 200g Margaryna "Śniadaniowa" - 10g WYWAL!ALBO ZAMIEN EW. NA MASLO Szynka z piersi kurczaka - 75g ZA SZYNKE LEPIEJ UGOTOWAC PIERSI I KLASC NA KANAPKI;0 MZA KG WYCHDOZA TANIEJ A ZE LEPSZE NIE MSUZE WPOSMINAC... 1 Banan - ok. 180g 1 Jabłko - ok. 120g [...]
[...] 7.00 Mleko spożywcze 2% tłuszczu 400g Płatki owsiane 100g Orzechy włoskie 30g TROCHE TWAROGU NIE ZASZKODZI! 530 30 35 83 Śniadanie II 10.00 Chleb żytni razowy 100 Szynka z piersi kurczaka 70 Szkoła dlatego szynka Zawsze możesz ugotować wczesniej, no ale jak nie da rady to od bidy moze byc Orzechy włoskie 30 200 24 22 47 Posiłek I 13.00 Chleb [...]
[...] 1. ŚNIADANIE ZARAZ PO PRZEBUDZENIU ok. 7:00 Płatki owsiane 50 Jaja kurze całe 120 Miód pszczeli 20 Orzechy włoskie 10 2. W okolicach godziny 10:00 Kasza gryczana 50 Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100 Oliwa z oliwek 40 3. Ok. 13:00 Kasza gryczana 50 Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100 Oliwa z oliwek 40 4. Przedtreningowy ok. 15:30-16:00 [...]
[...] czy mam dobrze ulozony trening i diete a oto moj trening prosze o odpowiedz profesjonaliste wtej dziedzinie.pozdro Cel: Masa dla początkujących (3miesiące) Pn - Klatka piersiowa + biceps Sr - Grzbiet + triceps Pt - Nogi + Barki Pn: Klatka: -Wyciskanie na ławeczce ze sztanga - 4 */8-10 -Rozpietki na ławeczce poziomej - 3 */8-10 -WYCISKANIE [...]